Skip to main content

Zet 1 juli 2022 in uw agenda om direct subsidie aan te vragen van maximaal € 1.000,- voor een opleiding/cursus of training (STAP-budget)

Auteur: De Haij & van der Wende Advocaten

Wederom is het STAP-budget dat per 1 mei 2022 beschikbaar was snel opgegaan. Als u dus nu een aanvraag start, dan ontvangt u automatisch een afwijzing. De volgende aanvraagperiode start op vrijdag 1 juli 2022 om 10:00 uur. Het advies om op dat moment achter uw computer klaar te zitten, zodat u niet nog eens twee maanden hoeft te wachten. Het STAP-budget is een subsidie voor scholing. Het is een geldbedrag van maximaal 1000 euro dat u 1 keer per jaar kunt gebruiken (voor werknemers en werkzoekenden).

Tip voor werkgevers: wijs uw werknemer op het STAP-budget en help de werknemer bij de aanvraag. Nog niet bekend met het STAP-budget voor opleidingen, cursussen en trainingen? Bekijk dan de website van het UWV: https://www.stapuwv.nl/p/voorportaal

Juridisch advies

Themapartner

De Haij & Van der Wende is een gespecialiseerd, commercieel advocatenkantoor, gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam. We werken voornamelijk voor ondernemingen en (non-profit) organisaties. We adviseren cliënten op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en ruimtelijke ordeningszaken.

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u eens met onze Themapartner van gedachten wisselen?