Open Dag IJsselland Ziekenhuis

Gepubliceerd op: donderdag 20 februari 2020 | 9:23

Bent u ook zo benieuwd wat er achter de schermen van ons ziekenhuis gebeurt? Kom dan een kijkje nemen, u bent van harte welkom! Wij leiden u rond over verschillende afdelingen van het ziekenhuis*. Zo kunt u onder andere een bezoek brengen aan het maag-, darm- en levercentrum, de keuken, de dagverpleging, afdeling nucleaire geneeskunde en het laboratorium.

Verder is er een interessante informatiemarkt op de poliklinieken en ook voor kinderen is er veel te zien en te beleven! Nieuwsgierig naar onze bouwactiviteiten en de nieuwste (zorg)innovaties? Of hoe het is om in een ziekenhuis te werken? Wij vertellen hierover graag meer!

We zien u graag op onze open dag op 21 maart!

Meer informatie op ysl.nl

* Het aantal plekken voor de rondleidingen is beperkt. Om een rondleiding te volgen, heeft u een entreekaartje nodig. Deze kaartjes zijn op 21 maart vanaf 10.00 uur beschikbaar bij een centraal punt in de hal (op=op).

Alexander Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Alexander Business Plaza alle ondernemers uit de regio Rotterdam-Alexander een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL