Blog: Achterover leunend de file voorbij

Zoals u waarschijnlijk bekend, wordt er gewerkt aan de N210, de C.G. Roosweg, de Nieuwe Tiendweg en de Industrieweg. Ook wel de Grote Kruising genoemd. Uit analyses die De Verkeersonderneming uitvoert, blijkt dat degene die over de Grote Kruising rijden onder andere werken in Capelle en Krimpen aan den IJssel, de Krimpenerwaard en Rotterdam. Kortom: er komt een hoop verkeer over de kruising.

Op dit moment kan men niet meer linksaf slaan op de kruising. Een groot voordeel, want hierdoor stroomt het verkeer beter door. Ondanks de wegwerkzaamheden. Maar dit blijft natuurlijk niet zo. En we zien al weer een toename van het aantal mensen dat niet altijd meer thuiswerkt.

Er wordt een hoop gedaan om een verkeerschaos, ook in de toekomst, te voorkomen. Voor alle maatregelen die worden genomen, kunt u terecht op deze pagina.

Eén van de mogelijkheden die u uw medewerkers die toch op locatie moeten komen, kunt bieden, is het gratis gebruik maken van het openbaar vervoer voor vier weken lang. Met Arriva is een regeling getroffen voor de bus en de waterbus die in het gebied rijdt. Het grote voordeel van de bus is dat deze zijn eigen baan heeft en dus geen last van de files. Want ook al rijdt het door op de Grote Kruising zelf, voor nu, alle sluip- en omrijdroutes ondervinden natuurlijk wel hinder.

Als werkgever heeft u geen omkijken naar deze regeling. Als u uw medewerkers informeert, kunnen zij zelf hun gegevens achterlaten op de speciaal hiervoor ingerichte pagina. Er wordt ze wat vragen gesteld en ze krijgen de ov-kaarten thuisgestuurd.

Mocht u deze mogelijkheid bij collega’s onder de aandacht willen brengen en daarvoor digitaal communicatiemateriaal nodig hebben? Neem dan contact op met Mobiliteitsmakelaar van De Verkeersonderneming Elske van de Fliert: 06-18690896 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alexander Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Alexander Business Plaza alle ondernemers uit de regio Rotterdam-Alexander een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL