Skip to main content

Blog: Europese mobiliteitsweek

De Europese Mobiliteitsweek
Van 16 tot en met 22 september 2022 organiseert de Europese Commissie de European Mobility Week.
Deze week wordt inmiddels voor de 20e keer georganiseerd en staat in het teken van hun bewustwordingscampagne voor duurzame stedelijke mobiliteit.

Met deze mobiliteitsweek zetten we het onderwerp op de kaart bij bedrijven in Zuid-Holland. Bedrijven gaan aan de slag met activiteiten die leiden tot gedragsverandering op het gebied van mobiliteit die vitaliteit, duurzaamheid en bereikbaarheid bevordert.

Informatiepakket European Mobility Week
Zoveel mogelijkheden. Doe ook mee.

Tijdens de Mobiliteitsweek kunt u deelnemen met verschillende acties. Daarvoor is een informatiepakket opgesteld dat te verkrijgen is via de Ways2Go pagina over deze week.

Doe mee
Wilt u een mobiliteitsactie organiseren op het werk? Bijvoorbeeld een dagje aandacht voor de fiets? Of mensen een week lang uitdagen om met het ov te gaan? De Europese Mobiliteitsweek is een uitgelezen moment daarvoor. Bijna 500 steden in heel Europa en 600 samenwerkingsverbanden zijn van 16-22 september actief tijdens de EU mobiliteitsweek.MKB bedrijven
Speciaal voor MKB bedrijven die aan de slag willen met duurzame mobiliteit, is er sinds kort het Mobiliteitskompas – ook dit is een handige tool om invulling te geven aan acties tijdens de Europese Mobiliteitsweek. Kijk op hetmobiliteitskompas.nl voor meer informatie.

Heeft u vragen hierover of wilt u aan de slag? Neem contact op met:
Mobiliteitsmakelaar van Zuid-Holland Bereikbaar
Elske van de Fliert
06-18690896
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.