Blog: Wist je dat het zo simpel is?

Al wel eens op een deelscooter of -fiets gezeten? Of vraag je je misschien af hoe dat precies werkt? En wist je dat je een week lang een elektrische fiets kunt uitproberen?

Een drempel die veel mensen ervaren om er aan te beginnen, is dat ze niet goed weten wat ze kunnen verwachten. Daarom heeft De Verkeersonderneming nu drie korte filmpjes gemaakt die precies laten zien hoe het werkt. En hoe verschrikkelijk simpel het eigenlijk is.

Probeer eens een Felyx deelscooter
Pak een Felyx scooter bijvoorbeeld in Rotterdam, bij metrostation Capelse Brug, in Krimpen aan den IJssel en op nog heel veel meer plekken in Nederland. Het is heel simpel: download de app, reserveer de scooter en stap op. Op dit moment krijg je ook nog eens twee keer een kwartier rijden met de Felyx scooter gratis. Hoe het precies werkt, zie je in het onderstaande filmpje:

Meer informatie vind je via: Stap op met Felyx.

Maak gebruik van de Windmill bike
Zoek je een alternatief tijdens de werkzaamheden aan De Grote Kruising? Dan pak je op één van de drie locaties een Windmill bike! Je vindt ze bij de parkeerplaats Kerkeloet bij de Surfplas, bij de fietsenstalling bij de halte van de Waterbus in de Stormpolder en ook nog eens bij de nieuwe fietsenstalling op het nieuwe busstation op de Nieuwe Tiendweg.

Het gebruiken van een Windmill bike is al net zo makkelijk als een deelscooter, kijk maar:

Meer informatie vind je via: Deelfietsen Windmill Bike.

Is het wat? Een elektrische fiets?
Heb je altijd al eens een elektrische fiets uit willen proberen? Of denk je dat het een goed idee is voor een collega? Je kunt nu gewoon bij de fietsenwinkel langs en een fiets ophalen voor een week. Overigens is het ook mogelijk voor werkgevers om een pool van drie fietsen drie maanden lang op locatie te krijgen. Je ziet in het onderstaande filmpje hoe makkelijk het is:Op deze pagina van Ways2Go lees je alles over welke winkels er mee doen en hoe je een pool op de zaak krijgt. Van 28 juni tot en met 3 juli is er ook nog een fietsopstapweek in Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel.

Mocht je deze mogelijkheid bij collega’s onder de aandacht willen brengen en daarvoor digitaal communicatiemateriaal nodig hebben? Heb je vragen? Neem dan  contact op met Mobiliteitsmakelaar van De Verkeersonderneming Elske van de Fliert:
06-18690896 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Alexander Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Alexander Business Plaza alle ondernemers uit de regio Rotterdam-Alexander een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL